C'est
Lacroix

Bureau Lacroix is een creatief ontwerpbureau gelegen in het zuiden van het land met een elegante, doordachte en gedurfde kijk op design.

Of het nou gaat over een visuele identiteit, een grafisch design, signing of een webdesign, met oog voor detail buigen wij ons op een unieke manier over de wensen van de klant. Kwaliteit is daarbij ons speerpunt. Met de juiste kennis, de nodige ervaring en een groot creatief vermogen zorgen wij ervoor dat deze gewaarborgd blijft. Overal en altijd.
We gaan voor een nauwe band met de klant. Daarom zorgen wij voor een totaalconcept. Naast ervoor zorgen dat er een mooi plan op tafel komt, helpen wij de klant ook om dit plan te verwezenlijken en verder uit te rollen.

Zin in een vindingrijke samenwerking en een tof, uniek design? Magnifique!
Wat we doen?
01

Visuele identiteit
en Branding

logo ontwerp, huisstijl, campagne,
concepting (concept ontwikkeling)

02

Grafisch
ontwerp

boek ontwerp, magazines, poster ontwerp, brochures, banners, illustraties, signing, reclame

03

Packaging
design

verpakkingen, etiketten, stikkers,
management & productie

04

Web design

website ontwerp, web development,
maatwerkoplossingen, service & hosting

05

Content
creation

fotografie, tekst, video, animatie,
visuals, muziek

06

Art Director

Mitchell Lacroix, de regisseur die alle touwtjes in handen heeft binnen het creatieve proces en zorgt dat bepaalde expertises naadloos op elkaar aansluiten. Met een groot creatief vermogen bedient hij zo elke klant op maat, want elk detail telt, van concept tot realisatie.

Een uniek project starten?

Let's meet
Om de juiste middelen op het juiste moment in te zetten, moeten we er eerst voor zorgen dat we je verhaal door en door kennen.

Let's think
Wat is je visie? Je missie? Waarin ben je onderscheidend? Het DNA van je bedrijf. Een uniek ontwerp valt of staat bij een goed creatief concept.

Let's design
Ontwerpen is een vak. Met oog voor detail buigen wij ons over jouw verhaal. Het eindresultaat? Een design dat jouw boodschap op een bijzondere en heldere manier vertelt. Alsof het altijd zo had moeten zijn.

Let's make it happen
Alles staat er piekfijn bij. Wat nog rest, is de activatie. De interactie met de klant. Wij zorgen niet alleen voor een uniek design, maar zorgen ook dat het op het juiste moment, op de juiste plek verschijnt.

Klanten

Keukenzinnig

88 Lifestyle

Wehrung Architecten

Bergmans & Partners Advocaten

Wijngoed Lenoire

MN adviseurs & accountants

Maison d’Elfant

Lasteel

Castelijn mode

Market Eight

Kempen & Oberdorf

Davtra Aviation

Websignaal

Coorens Tweewielers

Soons Interieurbouw

Schakel BV

Vino&Friends - OGGI

ChemXpro

Bloombox

Bloeiend Meerssen